TwoHearts Bryllupsplanlægger bryllupsarrangør bryllupsplanlægning brude bryllupper bryllupsfest bryllupslokalitet weddingplanner

TwoHearts Bryllupsplanlægger bryllupsarrangør bryllupsplanlægning brude bryllupper bryllupsfest bryllupslokalitet weddingplanner

 
Skriv en tekst her

TwoHearts bryllupsplanlægning


TwoHearts er en landsdækkende bryllupsplanlægningsvirksomhed med flere års erfaring.
 

Vores fornemmeste opgave er at sikre, at I som brudepar får præcis den dag som I ønsker. Derfor byder vi hjælp til planlægningen enten på timebasis eller som "fuld planlægning".
 
Kun det bedste er godt nok! Så derfor tilbyder vi også gratis medlemskab i vores VIB-fordelsklub (for ”Very Important Brides”), vi afholder vores populære ”Bride-To-Be-Brunch”-arrangementer flere steder i Danmark, ligesom vi har en webshop med spændende tilbehør til brylluppet.  
 
Alt dette, og meget mere, sikrer jer, at vi tænker hele vejen rundt  - også når drømmebrylluppet skal planlægges.
 
Har I lyst til at høre mere så kontakt mig på heidi@twohearts.dk eller tlf. 3055 4015. Bemærk, at første møde altid er gratis og uforpligtende.  
 
Jeg glæder mig til at hilse på jer.
 
Med venlig hilsener
 
Heidi Noer-Hvarre
Weddingplanner

TwoHearts Webshop, tilbyder mange produkter til jeres bryllup. Alt fra hjerteris, bånd til brudebilen, ringpuder, segl, Rice Butterflies og mange andre spændende produkter.

Webshop

 

Modtag vores nyhedsmail

Bliv gratis medlem af vores VIB-fordelsklub og modtag spændende nyhedsbreve

Nyhedsmail, Ja Tak