TwoHearts jeres personlige bryllupsplanlægger

At arbejde sammen om at skabe det perfekte bryllup kræver, at man har god kemi. Derfor tilbyder TwoHearts et gratis og uforpligtende første møde. Ring og lad os finde et tidspunkt.
 
Jeg glæder mig til at møde jer.
 
Heidi Noer-Hvarre

 

Time betaling

Hvordan starter vi op på planlægningen? Hvordan får vi lagt et godt og realistisk budget? Hvor finder vi det perfekte sted at holde bryllup? Skal vi holde en reception? Osv. osv.

Der er mange ting som skal planlægges. Og vi hjælper rigtig gerne i planlægningsfasen og kommer med inspiration, forhandler aftaler med leverandører m.m. i det omfang som I ønsker.

Kontakt os for nærmere informationer her

På dagen

Med denne løsning kan I fuldt ud fokusere på det vigtigste på bryllupsdagen; nemlig hinanden, jeres gæster, og at nyde hvert minut dagen igennem uden at skulle spekulere unødigt over, om alt nu går efter planen.

Nogle uger op til brylluppet mødes vi et par timer og gennemgår jeres program for dagen, så vi kan sikre, at alt går som planlagt på selve dagen. TwoHearts hjælper til på bryllupsdagen i det omfang det ønskes.
 

Kontakt os for nærmere informationer her

Total planlægning

Dette er løsningen for jer der søger en samarbejdspartner under hele forløbet, dvs. fra planlægningsfasen til assistance på selve bryllupsdagen og sidst hjælp til takkekortene….hvis I ønsker det. Det er nemlig jer som brudepar der er vores centrum! Og brylluppet og hele løsningen skal afspejle jer tydeligt og være præcis som I ønsker det. Planlægningen strækker sig typisk over ½-1 år. 

Kontakt os for nærmere informationer her

Bryllup i udlandet

Med mange års erfaring fra bryllupsplanlægning og mange kontakter i udlandet tilbyder TwoHearts at planlægge jeres bryllup. Skal det være det hyggelige i Italien på en vingård? Det romantiske på et vinslot i Frankrig? Eller er det storbyen New York der trækker? Eller noget helt andet? Kontakt os og vi hjælper jer med at planlægge drømmebrylluppet.

Kontakt os for nærmere informationer her