Skriv en tekst her

Testimonials

Claudia rex Pelle Hebsgaard Bryllup brude bryllupsplanlægning wedding Claudia ogfplanner gom brud get married in denmark

Claudia & Pelle

Heidi fra TwoHearts gjorde vores dag fænomenal!

Som en stille ninja sniger hun sig rundt i skyggerne på det gamle gods. Festen suser og raser omkring hende og ikke en sjæl opdager dukkemesteren bag århundredets fest.

Sådan føltes det hver eneste gang vi så Heidi og hendes assistenter i øjenkrogen inden de forsvandt igen. En sand mester i sit fag har vi oplevet i TwoHearts. Heidi har været blæksprutten med tusind opgaver når det skulle gå stærkt og inspirationskilden når vi ikke havde en.

Hvis sandheden skal frem troede vi egentlig ikke vi havde brug for en bryllupsplanlægger da vi først startede planlægningen. Det viste sig vi tog fuldstændig fejl… Heidi er toptjekket og husker alt det du glemmer og sørger alt sker efter planen og mere til.

Vores allerstørste anbefalinger og taknemmelighed for TwoHearts og Heidi.

Claudia Rex & Pelle Hebsgaard, september 2018

Get married in denmark wedding in denmark wedding planner get married on stevns

Hannah & Luke

Words just don’t seem enough. Heidi was a life saver. Nothing was too much trouble, things we had been told weren’t possible Heidi made happen without fuss or drama. I never doubted for a second that she wanted our day to be nothing less than our dream and she would do anything to make it happen. I would highly recommend Two Hearts.

Hannah & Luke, august 2018

Cecilie & Morten

Min kommende mand og jeg kontaktede TwoHearts, da vi pludselig stod 3 måneder før bryllupet uden et sted at holde vores fest. invitationerne var sendt ud og kirken var booket. Da vi kontaktede Heidi fra TwoHearts var vi langt ned og vi frygtede at vi måtte aflyse vores bryllup, men Heidi var så sød og rolig hun, gav mig og min kommende mand troen på at stedet var der ude og at hun ville straks gå igang med at lede efter et ledigt sted til os, som opfylde vores krav. Heidi kom med en masse gode forslag til hvordan en bryllups fest kunne holdes og vi fik mulighed for at se vores bryllup i nogle andre vinkler. Vi er virkelig taknemmelig for den ro Heidi gav os da det så allermest uoverskueligt ud. Vi kan varmt anbefale TwoHearts, 

Cecilie & Morten, august 2018

Louise & Søren

Vores budget var ikke særlig stort og vi troede ikke, at en bryllupsplanlægger var noget for os. Men da vi hørte at første møde er gratis prøvede vi alligevel.

De 5 timers råd og vejledning vi har valgt at få efterfølgende, var virkelig det hele værd. Tusind tak for dine input.

Louise & Søren, august 2018

Brudepar, Bryllup, Bryllupsplanlægning, Brud, Gom,

Annette & Søren Friis

Kære Heidi.

Vi vil gerne takke dig for din kæmpe hjælp i forbindelse med vores bryllup.

Vores bryllup skulle være perfekt ned til den mindste detalje, vi havde valgt farven lilla til vores bryllup. Heidi hjalp os med at få lavet invitationer, servietring og takkekort.

Heidi har masser af gode ideer og forstår hendes kunder. Hendes ide med at indfarve min sko- blev et stort hit. Vi havde valgt at vores gæster skulle have en lille gavepose på værelserne, som Heidi også fandt en lilla farve på.

Uden Heidi havde jeg nok ikke haft alle de små detaljer som lige manglede.

Vores bryllup den 5. august blev den bedste dag og vores gæster var med til at gøre den perfekt, men der er ingen tvivl om at uden TwoHearts havde de små detaljer manglet og vi kunne ikke kalde det for et perfekt bryllup.

Vi kan kun anbefale Heidi og hvis vi skulle giftes igen ville Heidi være vores bryllups planlægger.

Så til jer kommende brudepar der er ingen tvivl om at Heidi er lige den i står og mangler.

Annette & Søren Friis, august 2017

Helene & Klaus Christensen

Vi indså meget hurtigt at vores drømme om den helt perfekt bryllupsweekend ville kambulere med vores travle hverdage. Vi havde 'rammerne' for weekenden i vore egen skitseform, men havde brug for bistand til projektledelse, planlægning, koordinering, aftaler, praktik osv osv. Derfor kontaktede vi TwoHearts og aftalte et uforpligtende møde. Efter ganske kort tid, var vi helt overbeviste om at Heidi skulle være vores weddingplanner.
 
Her et par måneder efter brylluppet, som blev afholdt over en weekend på Clausholm Slot, går vi stadig med brede smil og tænker tilbage på et helt fantasistik arrangement.
 
Det er ikke TwoHearts fortjeneste at vi har en fantastisk familie og fantastiske venner som fuldendte weekenden - men det er i høj grad Heidi og co's overblik, systematik, rutine og smil der skabte rammerne om et bryllup præcis som vi havde drømt om.
 
I planlægningen og allervigtigst under begivenheden har vi lænet os tilpas meget tilbage og nydt at TwoHearts havde hånd om detaljerne og dermed havde vi overskud til bare at nyde det hele.
 
Vi giver vores allerbedste anbefalinger af TwoHearts til kommende brudepar.

Helene og Klaus Christensen, september 2016

Cilie & Simon

Vi blev gift 19. December 2015. Brylluppet var stort, smukt, stilfuldt og fyldt med familie og venner, børn og fantastiske indslag! Vi havde ikke regulære nerver på, selvom kjolen ankom (med designeren) på dagen, eller selvom den hyrede fotograf pludselig forvandlede sig til en vild bridezilla halvandet døgn før vielsen (selvom det faktisk var os, der skulle giftes og ikke hende!), og heller ikke da det indkøbte tør-is nægtede at reagere med vand på dagen... Ingen nerver - men masser af dejlig ro i maven og sommerfugle, der baskede hver gang vi så hinanden i øjnene...

For det første fordi vi elsker hinanden helt åndssvagt og for det andet fordi vi havde hyret Heidi som bryllupsarrangør.

Heidi var med inde over fra start til slut og selv i efterspillet. Hun tog sig af kontakten til leverandører og tog helt over, hver gang der var optakt til noget, der ikke kun var rart.

I dagene op til og på selve dagen var hun roligheden selv - alt imens hun fik alt det planlagte til at skride sikkert fremad. Selv med beslutningen om at fyre fotografen dagen før, sov jeg roligt om natten for selvfølgelig kunne Heidi klare at finde en ny - og han stod der på dagen klokken lidt over ti om formiddagen og var klar.

Ingen slinger i valsen - kun en styrende hånd, der kunne tage sig af de praktiske ting imens vi kunne læne os tilbage og nyde både taler og andre smukke indslag og vide, at der var styr på det hele.

Kærligst
Cilie og Simon, december 2015

Line & Gregers

”Utroligt så godt du ”læste os” så festen blev præcis som vi ønskede”     

Heidi var en kæmpe hjælp til vores livs vigtigste dag.

Hun var imødekommende og struktureret ved vores indledende møde og på selve dagen bevarede hun overblikket og sørgede for, at vi ikke skulle tænke på noget, men blot nyde dagen.

Hun sørgede for at alle småproblemer blev løst, så alt flaskede sig.
Heidi har en skøn personlighed, er tillidsvækkende, og går op i detaljen.
Vi er utroligt glade for Heidi og hendes assistents hjælp på vores bryllupsdag, der var med til at gøre den afslappet og særlig. Tusind tak til jer begge!
 
Mange tilfredse hilsner,                                                                             

Line og Gregers, juni 2015