Brudeparrene siger


Bryllupsplanlægning, bryllupsplanlægger, bryllupper, bryllup

”Som bryllupsplanlægger i TwoHearts har jeg stor erfaring og ekspertise i at hjælpe brudepar til at få drømme til at blive virkelige. Uanset om ønsket er hjælp i nogle få timer, eller om det er til planlægning af hele brylluppet, så giver jeg masser af tips, råd og vejledninger undervejs.

Min fornemmeste opgave er at sikre, at et brudepar har tid og overskud til at nyde bryllupsdagen fuldt ud.

Kærligst,                                                                                            Heidi Noer-Hvarre

Kære Heidi.

Vi vil gerne takke dig for din kæmpe hjælp i forbindelse med vores bryllup.

Vores bryllup skulle være perfekt ned til den mindste detalje, vi havde valgt farven lilla til vores bryllup. Heidi hjalp os med at få lavet invitationer, servietring og takkekort.

Heidi har masser af gode ideer og forstår hendes kunder. Hendes ide med at indfarve min sko- blev et stort hit. Vi havde valgt at vores gæster skulle have en lille gavepose på værelserne, som Heidi også fandt en lilla farve på.

Uden Heidi havde jeg nok ikke haft alle de små detaljer som lige manglede.

Vores bryllup den 5. august blev den bedste dag og vores gæster var med til at gøre den perfekt,

men der er ingen tvivl om at uden TwoHearts havde de små detaljer manglet og vi kunne ikke kalde det for et perfekt bryllup.

Vi kan kun anbefale Heidi og hvis vi skulle giftes igen ville Heidi være vores bryllups planlægger.

Så til jer kommende brudepar der er ingen tvivl om at Heidi er lige den i står og mangler.

Annette & Søren Friis

Vi indså meget hurtigt at vores drømme om den helt perfekt bryllupsweekend ville kambulere med vores travle hverdage. Vi havde 'rammerne' for weekenden i vore egen skitseform, men havde brug for bistand til projektledelse, planlægning, koordinering, aftaler, praktik osv osv. Derfor kontaktede vi TwoHearts og aftalte et uforpligtende møde. Efter ganske kort tid, var vi helt overbeviste om at Heidi skulle være vores weddingplanner.
 
Her et par måneder efter brylluppet, som blev afholdt over en weekend på Clausholm Slot, går vi stadig med brede smil og tænker tilbage på et helt fantasistik arrangement.
 
Det er ikke TwoHearts fortjeneste at vi har en fantastisk familie og fantastiske venner som fuldendte weekenden - men det er i høj grad Heidi og co's overblik, systematik, rutine og smil der skabte rammerne om et bryllup præcis som vi havde drømt om.
 
I planlægningen og allervigtigst under begivenheden har vi lænet os tilpas meget tilbage og nydt at TwoHearts havde hånd om detaljerne og dermed havde vi overskud til bare at nyde det hele.
 
Vi giver vores allerbedste anbefalinger af TwoHearts til kommende brudepar.
 
Helene og Klaus Christensen, september 2016

Vi blev gift 19. December 2015. Brylluppet var stort, smukt, stilfuldt og fyldt med familie og venner, børn og fantastiske indslag! Vi havde ikke regulære nerver på, selvom kjolen ankom (med designeren) på dagen, eller selvom den hyrede fotograf pludselig forvandlede sig til en vild bridezilla halvandet døgn før vielsen (selvom det faktisk var os, der skulle giftes og ikke hende!), og heller ikke da det indkøbte tør-is nægtede at reagere med vand på dagen... Ingen nerver - men masser af dejlig ro i maven og sommerfugle, der baskede hver gang vi så hinanden i øjnene...

For det første fordi vi elsker hinanden helt åndssvagt og for det andet fordi vi havde hyret Heidi som bryllupsarrangør.

Heidi var med inde over fra start til slut og selv i efterspillet. Hun tog sig af kontakten til leverandører og tog helt over, hver gang der var optakt til noget, der ikke kun var rart.

I dagene op til og på selve dagen var hun roligheden selv - alt imens hun fik alt det planlagte til at skride sikkert fremad. Selv med beslutningen om at fyre fotografen dagen før, sov jeg roligt om natten for selvfølgelig kunne Heidi klare at finde en ny - og han stod der på dagen klokken lidt over ti om formiddagen og var klar.

Ingen slinger i valsen - kun en styrende hånd, der kunne tage sig af de praktiske ting imens vi kunne læne os tilbage og nyde både taler og andre smukke indslag og vide, at der var styr på det hele.

Kærligst
Cilie og Simon, december 2015

Heidi var en kæmpe hjælp til vores livs vigtigste dag.
Hun var imødekommende og struktureret ved vores indledende møde og på selve dagen bevarede hun overblikket og sørgede for, at vi ikke skulle tænke på noget, men blot nyde dagen.
Hun sørgede for at alle småproblemer blev løst, så alt flaskede sig.
Heidi har en skøn personlighed, er tillidsvækkende, og går op i detaljen.
Vi er utroligt glade for Heidi og hendes assistents hjælp på vores bryllupsdag, der var med til at gøre den afslappet og særlig. Tusind tak til jer begge!
 
Mange tilfredse hilsner,                                                                            
Line og Gregers, juni 2015

”Hvor er jeg (brud) glad for, at jeg deltog i jeres Bride-To-Be-Brunch arrangement, og at vi efterfølgende valgte at takke ja til din assistance på bryllupsdagen. Det gjorde, at vi kunne slappe af og nyde hvert et sekund uden at spekulere på de praktiske ting undervejs. En kæmpe tak!”
Pernille & Jacob, juni 2015

 

”Utroligt så godt du ”læste os” så festen blev præcis som vi ønskede”                                        

 Lillian & Thomas, maj 2015

”Vi kunne ikke forestille os nogen bedre hjælp til planlægningen”
Signe & Peter, aug. 2014

”En kæmpe tak for den store indsats I ydede. Uden jer havde festen ikke været det samme                                                                        Line & Christian, aug. 2014

”Vores budget var ikke særlig stort og vi troede ikke, at en bryllupsplanlægger var noget for os. Men da vi hørte at første møde er gratis prøvede vi alligevel. De 5 timers råd og vejledning vi har valgt at få efterfølgende, var virkelig det hele værd. Tusind tak for dine input”
Louise & Søren, maj 2014