Bryllupsvideo

Bryllupsvideo.com har lavet bryllupsvideoer og -fotograferinger af op mod 270 bryllupper og eksisteret i 10 år.

Ved køb af Brilliant pakken hos www.bryllupsvideo.com, gives der som eksklusivt VIB-medlem 10% i rabat samt et gratis bryllupsbillede, udvalgt af brudeparret, på lærred i størrelse 60x40. Hvis du er interesseret i tilbuddet, kontakt da TwoHearts på vib@twohearts.dk og få nærmere information.

DJ Lille Lars

Lille Lars er super professionel og engageret. Han har mange års erfaring og tager 100% ansvar for alle typer opgaver som han påtager sig. Han er blandt andet kendt som DJ på de store radiostationer. 

Lille Lars har stor erfaring med at spille til private fester, ikke mindst til bryllupper. Som VIB-medlem, får du 2.000 kr. i rabat ved booking af Lille Lars. Hvis du er interesseret i tilbuddet, kontakt da TwoHearts på vib@twohearts.dk og få nærmere information.

Myselfie

Har du lyst til at forevige dine gæster på skønne stemningsbilleder, har vi her et spændende tilbud til dig. MySelfie erstatter ikke en traditionel bryllupsfotograf, men den er et sjovt og underholdende twist!

Billederne er spontane og ægte, og så tager MySelfie billeder HELE NATTEN! Læs mere på Myselfie.dk. Som VIB-medlem tilbydes du 10%. Hvis du er interesseret i tilbuddet, kontakt da TwoHearts på vib@twohearts.dk og få nærmere information.

Når Rikke kører ud og lægger makeup og sætter hår gør hun meget ud af, at man skal føle sig afslappet og godt tilpas. Rikke er super dygtig og har sammensat en spændende brudepakke der indeholder dette:
 
- en indledende snak om dine ønsker for dagen,
- farve af bryn og vipper samt rettet bryn,
- 2 gange spray tan
- Gel polish til neglene
- Make-up (på bryllupsdagen)
- Hår opsætning med pynt (på bryllupsdagen)
 
Rikke kører gerne ud – uanset hvor du skal giftes. Der skal dog beregnes tillæg for kørsel.
 
Som VIB-medlem får du brudepakken til en samlet pris på kr. 2.000 (+evt. tillæg for kørsel). Hvis du er interesseret i tilbuddet, kontakt da TwoHearts på vib@twohearts.dk og få nærmere information.